De warmtebeeldcamera's van FLIR uit de Ex-serie bieden u dankzij de nieuwe functies een inspectie voordeel en de mogelijkheid om meer klanten te bedienen. Laat ze versteld staan van de mogelijkheden met MSX®-warmtebeelden die problemen duidelijk in beeld brengen: van energieverlies tot vochtindringing, constructiefouten en oververhitting van elektrische en mechanische apparatuur. Dankzij de nieuwe automatische Hot/Cold-spotmeter kunt u eventuele temperatuurproblemen op de door u geïnspecteerde apparatuur snel waarnemen en deze beelden meteen overzetten op aangesloten apparaten en netwerken.

De FLIR E8 warmtebeeldcamera uit de FLIR Ex-Serie is de beste camera uit zijn serie. De FLIR E8 warmtebeeldcamera heeft een vier keer hogere infrarood resolutie dan zijn jongere broertje de Flir E6 en zestien keer hoger dan de FLIR E4. Deze zeer hoge resolutie warmtebeeldcamera in zijn revolutionaire point en shoot jasje zal een totale nieuwe dimensie in de professionele inspectie wereld openen. De FLIR E8 warmtebeeldcamera geeft zeer gedetailleerde infrarood informatie en blijft zeer eenvoudig in gebruik. De camera verzorgd een warmtebeeldfoto met temperatuur informatie van iedere 76.800 pixels. De combinatie van de infrarood foto met een visuele foto en de unieke MSX® functionaliteit maken de camera onvergelijkbaar met welke dan ook in zijn prijs klasse.

 • Resolutie: 320 x 240 pixels
 • Thermische gevoeligheid: < 0.06°C
 • Temperatuur bereik: –20°C tot +250°C
 • Spectraal bereik: 7.5 - 13 µm
 • Beeldfrequentie: 9 Hz
 • Field of view: 45º x 34º / 0.5 m
 • Nauwkeurigheid: ±2 °C of ±2% van de meting
 • Emissiviteit correctie: Variabel van 0.1 tot 1.0
 • Functies: MSX®, FLIR Tools, visuele camera, picture in picture, kleuralarm, hot- & coldspot
 • Focus: Vast
De huurprijs bedraagt € 25,- excl BTW per dag, of € 75,- excl BTW per week.
 

Voor informatie, neem contact met ons op!

De manual is hier te downloaden.

300W DC load

 Specificaties:

Maximaal vermogen: 0-300W

Input voltage: 0-360VDC

Input current: 0-30A

Interface: RS232

 

De huurprijs bedraagt € 35,- excl BTW per week.
 
 

Voor informatie, neem contact met ons op!

De manual is hier te downloaden.

Flir_i3

De Flir i7 is niet alleen de meest geavanceerde en meest betaalbare warmtebeeldcamera in zijn klasse, maar ook de compactste, lichtste en meest gebruiksvriendelijke.

De infraroodresultaten van de compacte en robuuste Flir i7 zijn onmiddellijk en duidelijk zichtbaar op het kleurenscherm. En wanneer u het exacte probleem hebt gevonden, kunt u de resultaten opslaan als afbeelding ter referentie. De unieke combinatie van geavanceerde infraroodtechnologie en moderne digitale beelden zorgen ervoor dat uw bouw- en machineonderhoudsinspecties een stuk eenvoudiger zijn.

HCK FLP productietesterHCK EA Electronics FLP Productietester om de eindcontrole uit te voeren voor uw elektronica qua elektrische veiligheid.

Deze tester kan o.a. testen:

    • Meten weerstandsleiding / Aardedraad
    • Isolatietest (500VDC)
    • Functionele test

Deze tester is al vanaf 1 week te huren!

Voor informatie, neem contact met ons op!

HCK HVP-3066kV AC hoogspanningstester / HIPOT tester om de isolatie van uw elektrische apparatuur te testen.

    • Spanning instelbaar van 0 tot 6kV AC.
    • Teststroom 2.7 - 3mA
    • Potentiaalvrije uitgang

Deze tester is niet meer beschikbaar.

Voor informatie, neem contact met ons op!

Snelle 2-kanaals oscilloscope met een groot 8" kleurendisplay en een enorm geheugen. Meetresultaten kunnen naar de PC geëxporteerd worden via de USB aansluiting aan de achterzijde, of naar een USB geheugenstick via de USB aansluiting aan de voorzijde (binary data / screenshot).

Peak ESR40LCR meter: meet inductie tussen de 1µH en 10H (+/-1,5%), condensatoren tussen 0,5pF en 10.000µF (+/-1.5%) en weerstand van 1Ω t/m 2MΩ (+/-1%)

ESR meter: meet capaciteit en ESR van condensatoren tussen de 1µF en 2200µF en ESR met een resolutie van 0,01Ω van 0 t/m 20Ω.

 

 

Pintek HVP40De HVP-40 is een high voltage probe, geschikt voor het meten van spanningen tot 40kV DC of 28kV AC op 50/60Hz. Met een inputimpendantie van 1000MΩ is de stroom die dan door de probe loopt slechts 40µV. De probe is ontworpen om de gebruiker zo veilig mogelijk hoogspanningen te laten meten. De probe is getest voor CE, TUV GS, UL, CUL en IEC1010 en goedgekeurd.

Met de connectoren waarover de HPV-40 beschikt kan deze verbonden worden aan bijna alle multimeters. Zo is deze breed inzetbaar.

Voor informatie, neem contact met ons op!

Met de Pintek DP-65 differential probe kunnen op een veilige manier hoge voltages met zwevende potentialen gemeten worden. Deze differential probe is geschikt voor potentialen tot 600 V DC of AC naar aarde of 1300V differentieel worden gemeten. Zet hoog voltage zwevende signalen om in laag voltage signaal ten opzichte van aarde voor weergave op een oscilloscoop.

De output van deze probe is geoptimaliseerd voor een load met ingangsimpedantie van 1 MΩ, waarmee deze probe geschikt is voor vrijwel alle oscilloscopen. Deze differential probe wordt gevoed door een externe voedingsadapter die standaard wordt meegeleverd.