Nieaf-smit NI333Ophet eerste gezicht lijkt de Nieaf-Smitt NI 333 een normale stroomtang, maar door een speciale constructie van de tang kunnen zeer kleine stromen en verschilstromen worden gemeten. Zo kan de tang wissel- en verschilstromen met zeer hoge resolutie van zelfs 10µA (tot 40mA) meten. Voor normaal gebruik kan de tang stroom meten tot 60A, spanning tot 400V en weerstand tot 400Ohm. Hierdoor is deze tang geschikt voor het meten van de aardlekstroom van uw apparaat of installatie.

De huurprijs bedraagt € 15,- excl BTW per week.

Voor informatie, neem contact met ons op!

De Nieaf-Smitt NI 333 stroomtang is voorzien van een ergonomische behuizing met ruime bek (opening). Hierdoor kunnen geleiders worden gemeten van zelfs 30 mm. Daarnaast is de tang standaard voorzien van functies als automatische uitschakeling, datahold, min/max hold, doorgangstest en kan een relatieve meting worden uitgevoerd.

Standaard heeft de Nieaf-Smitt NI 333 stroomtang een zeer goede frequentie overdracht door de elektrische eigenschappen van de transformatorbek. Hierdoor worden niet alleen de basisfrequentie van 50/60Hz gemeten, maar ook hogere harmonischen en andere frequenties. Om het effect van hoog frequent ruis te onderdrukken is er een laag doorlatend filter ontwikkeld om de hogere frequenties er uit te filteren. Hierdoor is het bereik van 40Hz tot wel 1kHz.

 

De manual is hier te downloaden.