Fluke 6500-2

 De Fluke 6500-2 is de nieuwe apparatentester van Fluke. De 6500-2 is een zeer complete tester voor het uitvoeren van de volgens VCA  en de Arbowet verplichte NEN 3140 keuringen van elektrische arbeidsmiddelen. De Fluke 6500 is voorzien van een toetsenbord  waarmee de locatiegegevens en het merk, type, etc. kunnen worden ingegeven.

 De compacte lichtgewicht oplossing, die werkt met één druk op een toets!  De Fluke 6500 PAT (elektrische apparatentester) heeft een  nieuwe dimensie gegeven aan de mogelijkheden van automatische tests, waardoor deze u helpt bij het vergroten van het aantal PAT-tests dat u dagelijks kunt uitvoeren.

Nieuwe features van de Fluke 6500-2 zijn:

  • Het testen van aardlekschakelaars;
  • De 250V test voor isolatieweerstandsmetingen;
  • Kleurendisplay;
  • 110V testfunctie.

 

 

De Fluke 6500-2 is zodanig ontworpen, dat u sneller kunt werken zonder afbreuk te doen aan de veiligheid van uzelf of uw klant.  De Fluke 6500-2 weegt slechts ca. 3 kg; is dus licht en gemakkelijk mee te dragen bij werkzaamheden op locatie. De draagkoffer (meegeleverd) biedt niet alleen bescherming tijdens transport, maar ook extra opbergruimte voor accessoires en andere instrumenten.

Daarnaast is de Fluke 6500-2 ook uiterst compact en zo robuust als u van Fluke gewend bent, wat de 6500-2 geschikt maakt voor werkzaamheden op locatie. Een Fluke PAT is voorzien van alle functies die u nodig hebt voor het testen van draagbare apparatuur, en is daardoor een volledige alles-in-één-oplossing. Oplossing met één druk op een toets…

De voorgeprogrammeerde testroutines worden uitgevoerd met één druk op een toets. Dit maakt het testen eenvoudiger en maakt daarnaast een snellere, efficiëntere werkwijze mogelijk. De volledig automatische Fluke 650002 biedt de gebruiker daarnaast de mogelijkheid zijn/haar eigen testroutines te definiëren, en is voorzien van een QWERTY toetsenbord voor een snelle gegevensinvoer. 

Gegevens Fluke 6500-2 set:

  • Multifunctionele apparatentester t.b.v. het testen van de elektrische veiligheid en werking van draagbare apparaten. Mogelijkheid tot voorgeprogrammeerde automatische testvolgorde voor een groter gebruiksgemak
  • Polariteitscontrole
  • Meten van de beschermingsleiding
  • Isolatieweerstand 500VDC en 250V DC
  • Lekstroommeting (PE-stroom, aanraakstroom, substitutiestroom)

 

De Fluke 6500-2 set is voorzien van QWERTY Toetsenbord, grafisch kleuren display, achtergrondverlichting, seriële poort, programmeerbare pass/fail niveau indicatoren, geheugen, usb aansluiting. Inclusief meetsnoer, meetprobe, krokodillenklem, 4GB pendrive, handleiding en koffer.

Indien noodzakelijk kunnen 3 fase adapters meegeleverd worden om aan 3-fase apparaten te kunnen meten.

De huurprijs bedraagt € 135,- excl BTW per week.
 
Tevens zijn wij gecertificeerd voor de NEN3140/VCA keuringen en verkopen wij keuringsstickers!
 

 

Voor informatie, neem contact met ons op!

De manual is hier te downloaden.